Cashback systémy

Téma je určeno pro dotazy týkající se oblasti internetového marketingu (optimalizace pro vyhledávače, reklamní bannery, ppc kampaně, reklamní systémy...)
NENÍ URČENO PRO NABÍZENÍ TĚCHTO SLUŽEB!!! Reklamy na poskytování služeb souvisejících s weby a internetovým marketingem budou odstraňovány. Děkujeme za pochopení.
Pravidla fóra
NENÍ URČENO PRO NABÍZENÍ VAŠICH SLUŽEB!!! Reklamy na poskytování služeb souvisejících s weby a internetovým marketingem budou odstraňovány. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
mibla
Příspěvky: 24
Registrován: 25 srp 2011 10:56

Cashback systémy

Příspěvek od mibla »

V poslední době jsem narazil na několik systémů, které fungují na podobném principu:

* Zaregistrujete se.
* Přihlásíte se.
* Najdete si některý obchod v nabídce, kliknete na odkaz do eshopu.
* Běžným způsobem nakoupíte.
* Po uskutečnění nákupu se vám na webu cashback systému zobrazí částka, kterou za nákup obdržíte zpět. Obchod musí napřed ale potvrdit, že jste zboží zaplatili. Obvykle si eshop nechává lhůtu několik týdnů, než nákup potvrdí, kdybyste třeba nakoupili a pak zboží vrátili zpět.

Sleva se obvykle počítá z ceny bez DPH, liší se podle jednotlivých eshopů.
Můžete získat určité bonusy za doporučení systému nebo eshopu.

Po nasbírání určité částky si můžete vyžádat vyplacení nasbíraných peněz. Minimální částka se pohybuje cca kolem 250Kč.

refundo.cz - hlavní výhodou tohoto systému oproti některým jiným je, že výše provize není závislá na počtu nákupů. I když několik měsíců nenakupujete, výše provize neklesá.
Přivedete-li nového uživatele, který dokončí registraci, připíše se Vám odměna 5Kč. Uskuteční-li do tří měsíců nákupy alespoň za 1000Kč bez DPH, dostanete dalších 100Kč navíc.

VratnePenize.cz - zkoušel jsem kdysi ZUPROFIT, ale tam při méně než 10 nákupech za měsíc výrazně klesala výše provizí. ZUPROFIT před ukončením provozu nabídl převedení uživatelů pod VratnePenize.cz bez ztráty nasbíraných bonusů. V té době jsem ale už začal používat Refundo, takže VratnePenize jsem zatím nevyzkoušel v praxi.

plnapenezenka.cz - Přivedete-li nového uživatele, po jeho prvním nákupu získáte možnost odměny 400Kč, ta se Vám připíše v okamžiku, kdy na svých odměnách za nákupy nasbírá alespoň 50Kč. Čím více nákupů za měsíc provedete, tím získáte vyšší bonus na provizi.

Máte s některým z těchto systémů osobní zkušenosti? Znáte nějaké další? Jaké jsou podle vás výhody/nevýhody jednotlivých systémů?

Děkuji za názor.
mibla.cz
Try paid surveys on SurveyTIme
Odpovědět